m1

Studieordning .. Bogliste .. FAQ /info ... Tidsplan .. Klub .. Sitemap .. Kontakt

Årsrapport 2015

Årsrapport 2015

Regnskab 2015

Asakstudiestat

Akademiet vokser

ManifestAstro
ikkeerhvervmini

Projekt 'Fremtidens Astrologiskole' er fortsat godt undervejs. Sidste år blev der lagt foreløbig sidste hånd på lærebogs-serien. I 2015 åbnedes for alvor for fjernstudium på alle trin på både grundskole og hovedskole. Et initiativ, der blev påbegyndt sidste år og som nu er blevet taget så vel imod, at en fjerdedel af Akademiets studerende benytter denne mulighed.

Antallet af studerende har taget et dramatisk skridt fremad, formentlig baseret på både lærebogs-serie og fjernstudium. Der er virkelig grøde i astrologien i vore dage.


Ny lærebog - nyt Akademi

Hen over sommeren udkom frugten af de første fire til fem år på den esoteriske overbygning. Det skete i form af en ny lærebog i manifestations-astrologi, som er principiel basis for den fremvoksende esoteriske horoskoptydning. Bogen kan købes i Akademiets netbutik.

Samtidig er der indtrådt en dyb erkendelse af, astrologi ikke er et erhverv, men et sprogfag. De få der underviser heri kan måske leve af det, men ellers må astrologien kombineres med et andet fag, som man lever af. Denne erkendelse har udløst en afgørende beslutning på Akademiet: Hovedskolen

Klik på billede for at downloade artikel

nedlægges til næste sommer, når det sidste hold bliver færdigt.

Som en følge heraf ændres Akademiets struktur, således at halvdelen af hovedskolen lægges til grundskolen. Dermed vil denne fremover også rumme prognose og korrektion, faktisk som astrologiuddannelserne var for årtier tilbage.

Anden halvdel om synastri suppleres med mundanastrologi på et senere tidspunkt, når der er hold dertil. Men mere herom til næste årr, hvor Akademiet er inde i en proces hen mod at blive en rent esoterisk skole for astrologer.

Opdateret 24/05/2020 - Ret til ændringer forbeholdes

m5xx