m1

Studieordning .. Bogliste .. FAQ /info ... Tidsplan .. Klub .. Sitemap .. Kontakt

Årsrapport 2017

Årsrapport 2017

Regnskab 2017

Den esoteriske skole fødes

akademilogo ASAKlogo300

OVERBYGNINGEN åbner i foråret 2018 med undervisning af astrologer, der ikke nødvendigvis har gået på Akademiet førhen. Overbygningen bliver på denne måde en overbygning for ALLE astrologer, der har mod på at tage den nye esoteriske dimension ind i tydningen.

Der bliver behov for udbygning af Akademiets lærebogsmateriale. I foråret vil de første nye bøger udkomme som supplement for de allerede eksisterende.

Således bliver 'Astrologisk filosofi' genudgivet i let revideret udgave, da den rummer de esoteriske principper bag al astrologi.

De seneste tre års indlæg på Akademiets facebook-side udkommer som bogen 'Astrologisk dagbog' i foråret 2018, da den rummer et væld af skitser til det kommende forløb.

Og mere er i vente.

Udfasning af grundskolen forløber fortsat i roligt tempo i takt med at holdene gøres færdige på normal tid.

Imidlertid har denne udfasning givet ro til at gentænke projektet, og i efteråret 2018 påbegyndes undervisning på den fuldt esoteriske skole. Dette skal forstås således, at der bliver et NYT semester 1, som begynder med den esoteriske undervisning fra første dag.

Dette er en beslutning, der har været længe undervejs, men som nu ser dagens lys. Den rent klassiske og rent psykologiske undervisning er, hvad der udfases - og suppleres med en dimension ekstra, som er den esoteriske.

Undervisningen bliver noget af et eksperiment, da det er første gang herhjemme, at en sådan undervisning bliver skabt. Lykkeligvis er de allerede kendte tydningsregler de samme, det er blot noget andet, der aflæses. De allerede eksisterende lærebøger vil derfor fortsat være brugbare.

overbygningbger

Opdateret 24/05/2020 - Ret til ændringer forbeholdes

m5xx