m1

Studieordning .. Bogliste .. FAQ /info ... TILMELDING ... Tidsplan .. Klub .. Sitemap .. Kontakt .. Netbutik. m4 mobilepaylogo2

Aldersfordeling

Voksenundervisning

HVOR GAMMEL ER MAN, når man studerer astrologi? Astrologisk Akademi er den eneste astrologskole nogensinde, som har offentliggjort statistik herom. Ejendommeligt nok.

Herunder ses opgørelsen for EFTERÅRET 2016. Grafen er en 'napoleonshat' med toppunkt for studerende i 50'erne. Det er tydeligt at det overvejende er modne mennesker med livserfaring, der studerer her ... men det er også glædeligt at se, at yngre mennesker kommer ind nu på begynderholdet (semester 1).

Man bliver næppe astrolog på ét liv, siger man ofte, dertil er emnet for stort og komplekst. Studiet tiltrækker derfor gerne mennesker, som med entusiasme genopdager en indsigt, de har i sig, ofte som en gammel fascination. Først nu synes de måske, at de har erfaring, dybde og tid nok til at tage hul på studiet for alvor. Det er forunderligt og en stor glæde at se forvandlingen, der sker med dem i studieforløbet.

Opdateret 24/06/2018 - Ret til ændringer forbeholdes

ASAKaldersgrupper
m5xx