m1

Sitemap ... Kontakt ... Bogliste ... FAQ /info .... TILMELDING .... Tidsplan ... Klub ... Netbutik. m3 mobilepaylogo2

Sem 8
Ny struktur pr. juli 2016
 Hovedskolen nystruktur

En korsvej

Der er ingen tvivl om, at Akademiet befinder sig ved en korsvej, hvor dets fremtid må vælges. Også under hensyn til de kræfter, der må lægges i arbejdet. En alternativ model for fremtiden kunne være, at ovenstående model blev markant slanket ved at året med synastri udgår, således at det reelt er hovedskolen, der forsvinder (sammen med erhvervstænkningen).

Dermed vil Akademiet fremover kunne bestå af en GRUNDSKOLE i psykologisk astrologi og en OVERBYGNING i esoterisk astrologi ... faktisk ganske som nu ... hvor eneste forandring bliver, at Grundskolen udvides med et år om prognose og korrektion.

Næsten alt lærebogsmateriale foreligger allerede. De manglende brikker i 'puslespillet' er halvt færdige til udgivelse, således at et samlet billede af den moderne astrologis fundament om føje tid kan studeres. Et overblik, jeg i øvrigt selv savnede fælt at få adgang til i de første årtier af min egen løbebane.

Med den slanke model kan Akademiet derfor samle sine kræfter om en fortsat udvikling af den esoteriske horoskoptydning. Det kan ikke udelukkes, at synastrien kunne komme tilbage i en esoterisk form ... det vil vise sig ... det sidste ord er næppe sagt.

Det store spring

På en vis måde virker det som om, at hele Akademiet er ved at foretage 'det store spring' hen til at være en esoterisk astrologiskole fra første dag på første semester og hele vejen igennem ... hvad det måske har været på vej til længe ... dvs. vælge (Pluto) at lægge en tradition (Månen) bag sig og tage selvstændigt ansvar (Saturn) for at skabe en ny kultur (Uranus).

detstorespring

ikkeerhvervmini

Opdateret 27/12/2017 - Ret til ændringer forbeholdes

asaklogo5asmall Sem 8  Hovedskolen ikkeerhvervmini